Ez az utolsó fejezete az NP3 bemutatását célzó kis online tanfolyamnak. Sikerült végiggondolnia, szeretné-e rendszeresen használni az NP3-at?

Ha igen, és szívesen befektet Ön és családtagjai mentális egészségébe 60 amerikai dollárt (ez kb. 13 ezer forint, az árfolyam-ingadozás miatt nem adok meg pontos értéket), akkor nézzük meg együtt, hogyan is kell megrendelni a szoftvert.

  1. Kattintson a Regular Version vagy az Ultimate Version alatt levő „Add to Cart” feliratra. (Az Ultimate Version 90 dollár, fő előnye a Regular Version-hoz képest,hogy a felhasználó is írhat új programokat, és a régieket megváltoztathatja, pl. lerövidítheti.)
  1. A felnyíló képernyőn Your Shopping Cart oldalon már tételesen szerepel vásárlása. A fizetendő végösszeget a Total mellett olvashatja. Ha nem az szerepel, amit szeretett volna, kattintson az Update Cart-ra, ha igen, válassza a Checkout! Gombot.
  1. Ezután néhány személyes információt kell megadnia (a Transparent Corp. ezeket bizalmasan kezeli.)

First Name (keresztnév)

Last Name  (vezetéknév)

Company  (cég – csak ha céges megrendelésről van szó)

E-mail

Address  (utca, házszám)

City  (város)

State (állam – a Non-US-t kell választani)

Province  (tartomány – ide mindenképpen be kell írni valamit, mert nem enged tovább – pl.a megyét, ahol Ön lakik)

Zip  (irányítószám)

Country  (ország)

4. A telefonszámot és forrást (How did you hear about us?) nem kell kötelezően megadni.A következő oldalon ismét látható a rendelés tárgya és összege, majd a Credit Card Info-nál ki kell választani, hogy Visa, Mastercard, American Express, Discover vagy más elfogadható kártyánk van. Be kell írni a számát, a jobb felső sarokban látható Security Code-ot, és az Expiration Date-et, vagyis a lejárat idejét. Ezután már csak az email címünket kell újra megadnunk a biztonság kedvéért.

Ha valaki esetleg nem tartja elég biztonságosnak a netes bankkártyás fizetést (bár ez ma már elég biztonságosnak tekinthető), a PayPal-on keresztül is fizethet. Itt egy rövid bemutató, hogy nyissunk PayPal fiókot, ahova úgy irányíthatjuk pénzünket, hogy nem biztosítunk az eladó cégnek közvetlen hozzáférést bankkártyánkhoz.

http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/regisztracio/

  1. A szoftver telepítését lehetővé tévő jelszót gyorsan megküldik, és Ön el is kezdheti az energiatöltő – relaxáló – koncentráció-segítő programok rendszeres használatát. Reméljük, pozitív hatásokat fog észlelni magán, és ezt környezete is visszaigazolja majd. Ha esetleg mégsem így lesz, és az NP3 nem felel meg előzetes várakozásainak, a vásárlást követő 90 folyamán még lehetősége van arra, hogy ezt jelezze a Transparent Corp. felé, és visszaigényelhesse pénzét.

Ha úgy érzi, az agytréning mint módszer annyira felkeltette érdeklődését, hogy „komolyabban” is foglalkozna vele, keresse meg agytréner-terapeuta szakértőnket. Az alapján, hogy Ön vagy gyermeke mit lát fényszemüvegén egy agytréning programot hallgatva, ő képes lesz személyre szóló kezelési tervet kidolgozni, és rendszeres konzultációkkal pszichológiai módszerek nélkül is fel tudja gyorsítani az előrehaladást. Olyan ez, mint a fizikai sportok esetén a személyi tréner: az emberek többsége nélküle is jól boldogul, de aki gyorsabb haladást, plusz biztonságot akar, hajlandó megfizetni a plusz költséget.